Marianne Lane

Energi, Bevidsthed og Bevidsthedsfelter & Selvindsigt, Selvomsorg og Spirituel Hygiejne

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
Energi bev 2020

Energi, Bevidsthed og Bevidsthedsfelter & Selvindsigt, Selvomsorg og Spirituel Hygiejne

t online undervisningforløb baseret på videoundervisning supplerende med livemøder. Undervisningen foregår med opstarts livemøde den 15/5 og efterfølgende 3 live spørge- og deletimer den 29/5, 26/6 og 24/7, samt afsluttende livemøde den 7/8. Alle dage fra kl 16-17 med udvidelse med en halv time ved flere end 20 deltagere og med udvidelse med en time ved mere end 40 deltagere.


Undervisningen foregår med kanaliseret tale og med guidede meditationer, som aktiverer din iboende indre visdom, så erfaringen antændes indefra. Der er desuden anvisninger og øvelser, som hjælper til at erkendelserne udfoldes i dit hverdagsliv, som bliver dit træningscenter. Udfoldelsen er helt naturlig og er for mange en umiddelbar udfoldelse med aha-oplevelser og små mikroåbenbaringer, som giver tryghed, opfyldelse og åbninger til et nyt fodfæste. Et fodfæste, som samtidig giver åbning til dine spirituelle iboende kompetencer og forståelser, som folder sig ud helt naturligt gennem både undervisningen og udfoldelsen.


Fem Livemøder fordelt over forløbet og 26 videolektioner i alt som frigives en gang ugentligt på nedenstående datoer med følgende indhold. Undervisningen foregår over 4 mdr og tilbydes dig til en pris af 1.450 kr om måneden eller 5.400 kr

DKK 5,400
Total due DKK 5,400

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.