TWINFLAMES, SOULGATES & STARMATES

Vær opmærksom på at dette er et videoforløb. -Det betyder at det er optagelser fra et tidligere onlineforløb, som du får adgang til <3

Et healings- og energiforløb til dig, der er twinflame og ønsker at kunne træde ind i dybere kærlighed og frigive dit fulde potentiale ved at forbinde dig til dine stjernesøstre og -brødre. De meget dybe healinger tilpasser sig dig og din proces, lige der hvor du er her og nu.
Twinflames 2020 Video b

Mange twinflames oplever f.eks:

At føle sig alene og frustreret

Som om de er klemt op i et hjørne af livet
At de ikke er det rigtige sted og har svært at finde sin “rette hylde”
Følelsen af at komme for sent til eget liv. At det er lige før, at toget er kørt.
Disse tilstande er naturlige for mange mennesker med sjæle (twinflames), som er her på jorden lige nu, for at hjælpe med at åbne til Den Nye Tids bevidsthed. Åbne seriøsitet, ansvarlighed og kærlighed i menneskene og på jorden.
Træd ind i Den Nye Tids muligheder gennem denne kanaliserede højpotente sjælsundervisning med healing og støtte til at træde ind i den dybe forbindelse med din sjæl – allerede i dag – hvor du får mulighederne for at tage støtten ind – have sjælens hånd i ryggen på din rejse her på jorden
Det kan også være, du er i relation med din Twinflame? – eller bliver du kørt rundt af din Twinflame-forbindelse, så du er ved at blive vanvittig?

Det er blot en af de klassiske udfordringer twinflames kan stå i.

Twinflames har brug for at forbindes til sine stjerne-søstre og -brødre for at føle sig hele og kunne være på denne jord med fuld styrke og i kærlighed.

Når du skaber den kontakt, giver det dig mulighed for at rejse dig med de nærmest vanvittige kraftfulde energier og åbne direkte ind i din genialitet og dybe retningssans.

Det vil give dig fællesskabsfølelse og mulighed for at udfordre arke-traumerne – de oldgamle mand-kvinde – partnerdynamikker, som holder os fast i uddaterede negative mønstre – så de kan opdateres ind i den nye tids moderne bevidsthed.

Hvad sker der for andre, når de åbner for de her energier og muligheder?
Når du får kontakt til din højpotente sjælelige næring, bliver du fyldt op indefra på en måde, som er svær at beskrive med ord, der kommer fra den fysiske virkeligheds beskrivelser.

Ordene herunder er eksempler på de oplevelser, som mennesker får, når de når til den dybe kontakt med Twinflames-energierne, sjæleporten og stjernesøstrene og – brødrene. Opfyldelser som er sunde i alle niveauer og i uendelige mængder og variationer.

 • Genkendelse af dig selv
 • Aldrig være alene
 • Fuldstændiggørelse
 • At åbne til din indre Tesla
 • Vide hvem du selv er
 • Møde det sted, som du kommer fra
 • Næret i alle niveauer
 • Fred med hvem du er
ML Webinarjam

Som kanal og spirituel underviser er denne undervisning et af de stærkeste redskaber jeg kender til hurtig bevidsthedstransformation – hvor et stærkt bevidsthedsfelt støtter dig ind i transitionen og en sikker adgang via din sjæl og dit hjertes visdom holder dig i hånden på magisk og kærlig vis. Den Nye Tids ånd er en samling af bevidstheder, som arbejder for jordens og menneskehedens åbning ind i bevidstheden, hvor sjælen og visdommen med kærlighed og styrke kommer først. Løfter og bærer os ind i den værdige version af at være et menneske.

Som kanal er jeg til stede i at opleve både energier og ord, der kommer igennem, men har ingen personlig interferens med hverken energien eller ordene, som kommer igennem. Jeg må sige, at disse forløb, som vi udgiver her på denne måde, er nogle af de mest poetiske dybe og stærke kanaliserede undervisninger, som jeg har kanaliseret i nyere tid.

Ikke overbevist endnu?

Nedenfor kan du læse, hvad en tidligere deltager har skrevet og læse om temaerne i videokurset

 • Marianne Lane

  “Kære Marianne
  Tusind tak for endnu en magisk mikro læsning<3
  Ja jeg nyder så meget dette forløb - og jeg har så meget lethed og glæde i min krop og i mit sind. Noget jeg slet ikke havde troet var muligt igen efter mange år uden dybtfølt glæde og kun spontan og i små doser lethed..
  Dette forløb har givet min sjæl adgang til mig via mine starmates og Twinflame feltet i en sådan grad, at jeg vil kalde det et lille mirakel..
  Jeg har fundet ud af, hvor jeg stammer fra, hvad mit livsformål er - nemlig at bringe kærligheden ind på jorden, hvilket førhen er foregået i de mest utilgængelige steder, situationer og forhold.
  Disse kampe er slut nu - jeg er vigtig og værdig. Det er en bevægelse som har været i gang i en del år efterhånden - men det er først nu det er blevet fuldt og helt implementeret. Jeg er dog stadig i gang med flere opdateringer og finjusteringer af det nye “styresystem” ❤
  Livet er i sandhed magisk og jeg er opfyldt af håb til fremtiden med min lyst og glæde, min nytte, min værdighed og min vigtighed som vigtige pejlemærker for mit lys og min kærlighed på min videre færd ud i mit levede liv ❤
  Dette forløb har givet så meget mening for mig, som jeg slet ikke havde forestillet mig, inden jeg gik i gang. Der er faldet så mange ting på plads, indeni mig og jeg har fået en endnu dybere forståelse for min livsvej og min læring i dette liv, end jeg havde i forvejen. Det siger ikke så lidt, da jeg har været i gang, siden jeg var 14 år og er i dag 48 år.. men alt er faldet på plads indeni og det er virkelig en gave til mit liv ❤
  Jeg kan kun sige Tusind Tak ❤
  Kh. Susanne”


INDHOLD

Du får mere end 12 timers koncentreret energioverførsel og undervisning, der lander direkte i sjælsniveau. Undervisningen er fordelt over 5 dage og bliver leveret til dig via mail hver anden dag – den første undervisning leveres lige efter, du har bestilt. Der medfølger to personlige mikrokanaliseringer, som sendes til dig på lydfil til evigt eje – en efter dag 2 og en efter dag 5.

EMNERNE ER


1 𝗗𝗶𝗻 𝗦𝗷æ𝗹𝘀𝗳𝗹𝗮𝗺𝗺𝗲𝘀 𝗡æ𝗿𝗶𝗻𝗴

Åbn din kontakt til din sjælsflamme og din mulighed for at blive næret i dét niveau. En renselse fra alle de blokeringer og forskydninger, som du har opsamlet igennem hele dit liv og som forhindrer dig i at kunne finde dig selv. Som forhindrer dig i at kunne tage noget godt ind til dig selv. Eller forhindrer dig i at tale fra din sjæl.

Allerede i dagene efter den første kursusdag vil du kunne finde dig selv smilende over alt det, som du oplever som noget særligt, der måske før har været besværligt. Du vil kunne finde dig selv i en tilstand af at føle dig mødt og set i dine møder med andre mennesker og opleve at udfordringer i livet løsner sig og løser sig på nye magiske måder. Det er som om, at livet har fået nye farver og du indgår i dem selv.


2 𝗗𝗶𝗻 𝗦𝗷æ𝗹𝘀𝗮𝗱𝗴𝗮𝗻𝗴 𝗶 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝗗𝗶𝗺𝗲𝗻𝘀𝗶𝗼𝗻𝗲𝗿

Din sjæls adgang til alle vibrationer og muligheder. Dit uafhængige udgangspunkt. Med en støtte til at nå til det sted i dig, hvor din intuition og din selvfølelse aldrig tager fri. Hvor du opdager det øjeblik, hvor frygten er ved at tage dig og du kan i stedet åbne din tryghed og finde hjem. Der hvor du bærer frygten ind som en respekteret medspiller og ikke en orkan, der opsluger dig.

Du har mulighed for at modtage en Mikro kanaliseret læsning som er kanaliseret til dig personligt.

Efter den anden dag er din selvfølelse blevet stærkere - det at kunne tage plads og give plads er let og mere enkelt. Du registrerer måske, hvis der er noget, som ikke virker godt for dig - nærmest på energinvieau - og kan reagere på det helt udramatisk og finde løsninger, som virker bedre for dig og de andre involverede. Det er let at mærke din begejstring og tage valg i hverdagen, som ikke bare giver plads til begejstringen, men giver mere af den - både for dig selv og sammen med andre.


3 𝗗𝗶𝗻 𝗦𝗷æ𝗹𝘀𝘀𝘁𝘆𝗿𝗸𝗲 𝗼𝗴 𝗸𝗹𝗮𝗿𝗵𝗲𝗱

Klarheden til dine sikre trin på din jordiske sti og åbning til dit landkort til de karmiske muligheder. Hvor du åbner til din indre synkronisitet og din konstante fornemmelse af, hvad der er rigtigt og forkert for dig. En støtte til at slippe alle unødvendige og uhensigtsmæssige hensyn, som forsinker dig og koster dig unødvendig energi, ærgelser og smerte. En åbning til at kunne mærke det, som er vigtigst for dig, uden at tabe alt andet på gulvet.

Efter den tredje kursusdag vil du begynde at åbne til indre selverkendelser, som har mere dybde og klarhed. Det at finde løsninger og finde din retning med humor, overskud og kapacitet til forandring uden at tabe noget på gulvet åbner sig. Allerede samme dag, vil du måske begynde at kunne gennemskue gamle mønstre, som forsøger at bestemme over dig og dit liv. Mønstre, som du stille men bestemt afkobler og erstatter med kærlig og direkte kommunikation.  En kommunikation som også er en invitation til at opgradere til nye og mere hensigtsmæssige versioner - både hos dig selv og hos andre. Der er tale om et regulært stemningsskifte.


4 𝗗𝗶𝗻 𝗦𝘁𝗷𝗲𝗿𝗻𝗲𝘀𝗷æ𝗹 𝗼𝗴 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗷æ𝗹𝗲𝗴𝗿𝘂𝗽𝗽𝗲

Forløsning gennem kontakten til din sjælegruppe og din stjernesjæl. Adgang til størst mulig fred og støtte til at åbne til dine sjælelige kompetencer i det jordiske liv. Her får du åbning til dine superkompetencer og det at kunne forstærke alt det, du kan, til meget mere udvidede versioner. Fornemmelsen af at være helt perfekt, og stadig have plads til forbedringer, som du finder med humor og selvindsigt og dyb omsorg. At være støttet og båret af dig selv og alt det, som du er forbundet til.

Efter den fjerde kursusdag vil du opleve mere ro og en tilstand af at dine sanser kan forstærkes ind i et større nærvær. Det at se det store i det lille og opleve at være forbundet, er ikke usædvanligt. Det giver en hverdag med overskud og overblik, hvor der er plads til, at meget kan gå galt uden, at det på nogen måder forstyrrer dig. Stressniveauet falder spontant - Men det kan godt være, at du har brug for at fundere lidt mere over dine oplevelser og dine valg, fordi din kapacitet til at have meget data med i dine beslutninger stiger. Det medfører kompetente beslutninger både på mikro og makroniveau, hvilket på sigt fører til et harmonisk liv, som passer til dig på alle måder.


5 𝗗𝗶𝗻 𝗦𝗷æ𝗹𝘀𝗶𝗻𝗱𝘃𝗶𝗲𝗹𝘀𝗲 𝘁𝗶𝗹 𝗱𝗶𝘁 𝗷𝗼𝗿𝗱𝗶𝘀𝗸𝗲 𝗹𝗶v

Din genbesjæling i dit nuværende udgangspunkt. Din kvalitet, kapacitet og erfaringsmasse som grundlag for sjælens muligheder. Åbning til opdatering af din DNA-hukommelse, så alt det, som du bærer med dig, der er i uoverensstemmelse med den du er i alle niveauer, giver slip. I stedet træder alt det ind, som du er, i dine bedste versioner og får mulighed for at støtte dig indefra.

Du har mulighed for at modtage en Mikro kanaliseret læsning som er kanaliseret til dig personligt.

Efter den femte kursusdag kan du opleve en form for løft, hvor det er som om, at det, som er vigtigt, træder tydeligere frem, imens det, som er uvæsentligt, træder i baggrunden og giver efterhånden slip. Det bliver mere enkelt at sortere i hverdagen uden at tænke - det ligger ligesom i automatreaktionerne. Dette giver et mindre energiforbrug og sænker irritationen i hele dig. Det giver et overskud til at fylde hverdagen op med det, som du også har brug for, når pligterne er taget med velbehag. Det at folde det ud og udforske, hvad du har brug for, er et eventyr i sig selv, som allerede er i gang med med din deltagelse i kurset.